Skip to main content

Selv om vinteren biter seg fast, må siste del av februar og mars sies å ha vært en god periode for prosjektet.

Vi ligger akkurat i rute som planlagt. Før vi nå tar påskeferie vil krana flyttes rundt en siste gang slik at det blir klart for den siste monteringen av stål og hulldekker like over påske. I løpet av de to første ukene etter påske vil det siste av råbygg monteres og byggets bæresystem vil være komplett.
En milepæl for prosjektet!
Samtidig har vi kommet i gang med montering av yttervegger.

Etter påske vil det i takt med at råbygget er ferdig montert bli økt aktivitet på tomta med ytterligere angrepspunkter på yttervegger, klargjøring for gulvstøp og vi vil samtidig begynne å gjøre klart for utvendig infrastruktur på nordsiden av den nye skolen.

God påske!

Leave a Reply