Skip to main content

Vi er stolte av å dele de siste prestasjonene fra Medisinsenteret-prosjektet, hvor nøye planlagt design og en forpliktelse til kvalitet tar form. I dette innlegget vil vi fremheve noen av de viktige funksjonene det nye Medisinsenteret kommer til å få.

Innredningsfasen: Skaper Livlige og Fungerende Rom

Samtidig som fasadearbeidene utvikler seg, har vår innredningsfase også tatt av. Våre dyktige designere og håndverkere samarbeider for å gi hvert rom en unik karakter som kombinerer estetikk med funksjonalitet. Dette er øyeblikket hvor bygget begynner å føles som et hjem eller et arbeidssted, og vi er begeistret for å se prosjektet utvikle seg på denne måten.

Glassmonteringer i Atrium: Åpning mot Lys og Romfølelse

Vi er stolte av å kunngjøre at glassmonteringer er fullført både på fasaden og inne i atriumet. Dette gir ikke bare en visuell eleganse, men det introduserer også naturlig lys og skaper en følelse av åpenhet og romslighet. Glassfasadene er et viktig skritt mot å skape et moderne og energieffektivt miljø.

Krav til Tetthet: Sikrer Optimal Kontroll over Miljøet

Renrommene på Medisinsenteret er konstruert med spesiell vekt på å oppnå og opprettholde nødvendig tetthet. Dette er avgjørende for å kontrollere luftkvaliteten, partikkelnivået og andre parametere som er avgjørende for prosesser og aktiviteter som utføres innenfor disse spesialrommene. Vi er stolte av å implementere de nyeste teknologiene for å oppnå og overvåke denne tettheten, og dermed sikre et miljø som oppfyller de høyeste standardene. Tidligtest av renrommene avdekker at det her er prosjektert gode løsninger som sikrer oss tette rom!

Vennlig hilsen,

Medisinsenter-teamet hos HENT og samarbeidspartnere på prosjektet.

Leave a Reply